fbpx

Ensiapuopas penikkatautiin

ENSIAPUOPAS PENIKKATAUTIIN

Tehokas ensiapu penikkavaivoihin kotikonstein!


Piinaako penikkatauti?
Särkeekö sääriä?

Tästä Ensiapuoppaasta saat nopean avun hiljattain alkaneeseen penikkatautiin, josta ei ole vielä muodostunut toistuvaa kroonista ongelmaa. Jos haluat helpotuksen liikunnan aiheuttamiin sääri- ja pohjekipuihin, niin saat Ensiapuoppaasta jopa kolmen fysioterapiakäynnin verran parhaiten toimivaksi todettuja penikkavaivojen itsehoito-ohjeita.

– Urheilufysioterapeutti Jani Parkkinen aka @penikkafysio


Ensiapuopas sisältää 5 erilaista opasvideota (yhteensä 51 minuuttia), jolla ohjeistan sinulle erilaisia hoitotekniikoita tarkasti käytännössä. Tämän lisäksi saat yli 20 sivuisen manuaalin, jossa kerron tekniikoista ja strategioista tarkemmin. Opit muun muassa erilaisia teippaustekniikoita, omatoimiset IASTM- ja faskiakäsittelyt sekä tehokkaat venytystekniikat sääri- ja pohjekipujen hoitamiseksi.

Ensiapuopas keskittyy täysin itselläni ja asiakkaillani tehokkaiksi toteamiini penikkataudin oireiden helpottamiseen ja hoitoon tarkoitettuihin tekniikoihin!

Ensiapuoppaan sisältö:

✅ Parhaat omatoimiset keinot oireiden lievittämiseen ja palautumisen edistämiseen

✅ Kolme erilaista kinesioteippaustekniikka (kivunlievitykseen ja biomekaaniseen ohjaukseen)

✅ Kolme erilaista IASTM/faskiarauta-hierontatekniikkaa (pystyt tekmään sen kotikonstein eikä sen tarvitse sattua tai aiheuttaa mustelmia)

✅ Floss Band -kompressiohoitotekniikka parempaan liikkuvuuteen ja kivunlievitykseen

✅ Omatoiminen faskiakäsittely käsin ja hierontapallolla (ja miten se eroaa tavallisesta hieronnasta)

✅ Katsaus kompressioasusteiden ja laitteiden tehoon (suurimmalla osalla on yksi selkeä virhe niiden käytössä)

✅ Termaalisten hoitojen käyttö (eli suomeksi kylmä- ja lämpöhoitojen eri tekniikat ja suositukset)

✅ Parhaat venytystekniikat säärelle ja pohkeelle (mukana myös ELDOA -tekniikka)


Tyytyväisyystakuu

Ensiapuoppaalla on 30 päivän 100% tyytyväisyystakuu.
Katso ja kokeile tekniikoita rauhassa ja jos et ole mistä tahansa syystä oppaaseen täysin tyytyväinen niin saat rahasi takaisin.


Kuka?

Moi, olen urheilufysioterapeutti Jani Parkkinen!

Kärsin itse aiemmin kymmenen vuoden ajan piinaavasta penikkataudista ja nyt olen jo kymmenen vuoden ajan auttanut muita tuon vaivan kanssa tuskailevia. Olen itse onnistunut selättämään säärikipuni ja haluan auttaa myös sinua onnistumaan siinä!

Kun en nuorempana löytänyt apua omiin piinaaviin vaivoihini, niin lähdin itse aktiivisesti etsimään tietoa ”penikkataudin” hoidosta. Hurahdin ihmiskehon toimintaan ja suorituskyvyn kehittämiseen täysin. Halusin olla se, jolta ihmiset saisivat apua. Se hurahdus johti lopulta ensin töihin fysiikkavalmentajana / personal trainerina ja sitten fysioterapeutin tutkintoon. Olen sen jälkeen kiertänyt ympäri maailmaa parhaissa koulutuksissa ja tapaamassa maailman parhaita fysioterapeutteja, personal trainereita ja fysiikkavalmentajia. Tavoitteena on aina ollut, että pystyisin paremmin auttamaan muita tekemään sitä mitä he rakastavat.

Nyt olen toiminut urheilufysioterapeuttina 10 vuoden ajan auttaen muita pääsemään eroon omista penikkavaivoistaan. Maailmalta kertyneidein oppien pohjalta olen koostanut Ensiapuoppaan penikkatautiin, johon olen koonnut itselläni ja asiakkaillani tehokkaimmaksi todetut keinot penikkataudin oireiden lievittämiseen. Tavoitteni on, että sen avulla pystyn auttamaan 1000 ihmistä takaisin kivuttomamman kävelyn, juoksun tai muun harrastuksen pariin. Toivottavasti sinä olet yksi heistä!


Hinta?

Normaalisti hoidan akuutteja penikkavaivoja vastaanotollani 1-3 kertaa, joiden aikana ohjeistan myös Ensiapuoppaassa esitellyt tekniikat. Yhden fysioterapiakäynnin hinta vastaanotollani on 97€. Tyypillinen kolmen käynnin hinta on siis 291€.

Tästä oppaasta saat jopa kolmen fysioterapiakäynnin verran ohjeita ja hoitotekniikoita hintaan 37€.

Ensiapuoppaalla on 30 päivän 100% tyytyväisyystakuu. Olen kokeillut tekniikat itselläni ja asiakkaillani ja todennut ne tehokkaiksi.

Haluan vain tyytyväisiä asiakkaita, joten jos oppaasta ei ole sinulle apua niin saat rahasi takaisin.

Osta siis opas, noudata ohjeita ja aloita matka kohti kivuttomampia sääriä!

ps.

Jos penikkavaiva on oireillut pitkään tai se on ehkä jopa vuosittain toistuva vaiva, tarvitaan sen kuntouttamiseen kunnon suunnitelma ja aktiivinen harjoitusohjelma. Laajempi Penikkatautiopas on silloin sinua varten.

%d