fbpx

PENIKKATAUTIOPAS

Pitkään vaivanneen penikkataudin kuntoutus 12 viikossa!

Piinaako penikkatauti? Särkeekö sääriä?
Haluaisitko kävellä, juosta, harrastaa tai urheilla ilman penikkatautia?

Pelkkä venyttely, kylmähoito, hieronta ja teippaus antaa usein hetken helpotuksen, mutta ei ratkaise itse penikkataudin aiheuttajaa. Jos penikkavaiva on oireillut pitkään tai se on ehkä jopa vuosittain toistuva vaiva tarvitaan sen kuntouttamiseen kunnon suunnitelma ja aktiivinen harjoitusohjelma.

Jos olet valmis pääsemään eroon särkevistä sääristä ja pohjekivuista niin tästä saat kokonaisen 12 viikon kuntoutusohjelman vain yhden fysioterapiakäynnin hinnalla.

– Urheilufysioterapeutti Jani Parkkinen aka @penikkafysio


Penikkatautiopas sisältää kolme erilaista 12 viikon harjoitusohjelmaa (penikkatautia on eri tyyppejä ja eri tyypit vaativat erilaiset ohjelmat), kattavan video-oppaan sekä e-kirjan penikkavaivojen päihittämiseksi. Saat valmiin harjoitusohjelman sekä paljon ymmärrettävää teoriatietoa että runsaasti käytännön esimerkkejä ja harjoitteita joiden tehtävä on auttaa sinutkin kohti kivuttomampia sääriä.

Opas tarjoaa tietoa ja vastauksia seuraaviin aiheisiin ja kysymyksiin:

✅ kolme erilaista 12 viikon harjoitusohjelmaa (yksi kaikkiin kolmeen tyypillisimpään penikkataudin muotoon) ja ohjeet sinulle oikean ohjelman valintaan

✅ teoriatieto penikkataudista ja sen eri muodoista (tiesitkö, että säärikivuille on yli 10 erilaista diagnoosia?)

✅ tarvitsenko lääkäriä, fysioterapeuttia, magneettikuvaa tai leikkausta?

✅ pohkeen ja säären anatomiaa (7 tärkeintä lihasta penikkaoireissa)

✅ tarvitseeko minun levätä tai keventää kuormitusta ja miten pitkään?

✅ kuinka harjoittelu kannattaa aloittaa tauon jälkeen?

✅ parhaat liikkuvuus- ja voimaharjoitteet penikkataudin hoitoon

✅ ohjeet omatoimiseen juoksutekniikan analysointiin ja muokkaamiseen löydösten perusteella

✅ tarvitsenko uudet kengät tai tukipohjalliset?

✅ erityishuomioita naisille

✅ erityishuomioita ravitsemukseen (yksi eniten käytetyistä lisäravinteista voi pahentaa oireita ja yhdellä voidaan jopa ehkäistä niitä)

✅ parhaat omatoimiset keinot oireiden lievittämiseen ja palautumisen edistämiseen (kinesioteippaustekniikat, IASTM- ja Floss Band -hoidot, kompressio-, lämpö- ja kylmähoidot, omatoimiset faskia-käsittelyt)

✅ oikeita onnistuneita esimerkkitapauksia esiteltynä hoitosuunnitelmineen


Huom! Opas ei ole sinua varten jos:

❌ odotat hokkuspokkustemppuja joilla kivut katoavat kuin itsestään hetkessä

❌ et ole valmis itse tekemään töitä tulosten eteen ja menemään epämukavuusalueelle


Jos haluat kävellä, juosta ja harrastaa ilman säärikipuja ja olet valmis myös tekemään töitä sen eteen, niin Penikkatautiopas on sinua varten.


Tyytyväisyystakuu

Penikkatautioppaalla on 30 päivän 100% tyytyväisyystakuu.
Treenaa, katso ja kokeile oppeja rauhassa ja jos et ole mistä tahansa syystä oppaaseen täysin tyytyväinen niin saat rahasi takaisin.


”Halusin löytää syyt pitkään vaivanneisiin säärikipuihini ja saada hyvät ohjeet ja hoitokeinot sen taltuttamiseen. Tavoiteenani oli pystyä kilpailemaan Crossfitissä ilman kipuja. Ystäväni linkkasi kirjoituksesi penikkataudista. Nettisivulta sai hyvän kuvan sinusta fysioterapeuttina, joten päätin lähteä kokeilemaan. Sain hyvät ja selkeät ohjeet ja pitkäaikainen säärikipu on nyt täysin poissa!”

– Sara-Maria (fysioterapia-asiakas)

Kuka?


Moi, olen urheilufysioterapeutti Jani Parkkinen!

Kärsin itse aiemmin kymmenen vuoden ajan piinaavasta penikkataudista ja nyt olen kymmenen vuoden ajan auttanut muita tuon vaivan kanssa tuskailevia. Olen itse onnistunut selättämään säärikipuni ja haluan auttaa myös sinua onnistumaan siinä!

Kun en nuorempana löytänyt apua omiin piinaaviin vaivoihini, niin lähdin itse aktiivisesti etsimään tietoa ”penikkataudin” hoidosta. Hurahdin ihmiskehon toimintaan ja suorituskyvyn kehittämiseen täysin. Halusin olla se, jolta ihmiset saisivat apua. Se hurahdus johti lopulta ensin töihin fysiikkavalmentajana / personal trainerina ja sitten fysioterapeutin tutkintoon. Olen sen jälkeen kiertänyt ympäri maailmaa parhaissa koulutuksissa ja tapaamassa maailman parhaita fysioterapeutteja, personal trainereita ja fysiikkavalmentajia. Tavoitteena on aina ollut, että pystyisin paremmin auttamaan muita tekemään sitä mitä he rakastavat.

Nyt olen toiminut urheilufysioterapeuttina 10 vuoden ajan auttaen muita pääsemään eroon omista penikkavaivoistaan. Maailmalta kertyneidein oppien pohjalta olen koostanut Penikkatautioppaan, johon olen koonnut kaiken vuosien varrella keräämäni tiedon penikkataudin hoitamisesta sekä koonnut valmiit harjoitusohjelmat sen päihittämiseksi. Tavoitteni on, että sen avulla pystyn auttamaan 1000 ihmistä takaisin kivuttomamman kävelyn, juoksun tai muun harrastuksen pariin. Toivottavasti sinä olet yksi heistä!

Kysymyksiä & vastauksia

”Penikkatauti on vaivannut minua jo kuukausia / vuosia. Voinko silti saada apua?”

Kyllä! Löysin omiin vaivoihini ratkaisun vasta vuosien yrityksen ja erehdyksen kautta. Nyt penikat eivät ole vaivanneet pariin vuoteen! Minulla on ollut myös asiakkaita, jotka ovat olleet jo epätoivoisia pitkään jatkuneiden vaivojen vuoksi, mutta asiaan on löydetty ratkaisu. Nämä samat toimivat ratkaisut esittelen oppaassa.

Harrastan juoksua / crossfittiä / tanssia / salibandya / jalkapalloa / koripalloa / jotain muuta. Onko oppaasta juuri minulle hyötyä?”

Kyllä! Vaiva on tyypillinen kaikissa lajeissa joissa jaloille tulee paljon iskuttavaa kuormitusta. Kuntoutuksen perusperiaatteet ovat lajista riippumatta samat, mutta otan oppaassa myös kantaa eri lajien erityisvaatimuksiin.

Mitä opas käytännössä sisältää?”

Saat heti ostoksen tehtyäsi kolme erilaista valmista 12 viikon harjoitusohjelmaa joita voit lähteä seuraamaan. Lisäksi saat yli 50 sivuisen e-kirjan (pdf tiedosto), joka sisältää teoriatietoa ja käytännön harjoituksia. Löydät oppaasta myös videolinkit kaikkiin teemoihin ja käytännön harjoitteisiin.

”Miksi kolme erilaista 12 viikon ohjelmaa?”

Penikkatauti on vain yleisnimitys säären alueen rasituskivuille. Ohjelmia on kolme erilaista, yksi jokaiselle kolmesta penikkataudin tyypillisimmistä muodoista. Annan tarkat ohjeet siitä, mikä ohjelma sinun kannattaa valita.

Tarvitsenko jotain välineitä?”

Opas tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja käytännön harjoitteluun. Osan pystyt tekemään kehonpainolla, osaan tarvitaan usein kotoa löytyviä pienvälineitä ja osaan kuntosalin välineistöä. Annan harjoitteisiin erilaisia vaihtoehtoja.

Korvaako tämä opas yksilöllisen fysioterapian?”

Saat oppaan kautta käyttöösi harjoitusohjelmat sekä kaikki yleisimmät keinot ja konstit jotka olen itselläni ja asiakkaillani todennut toimiviksi. Käytän näitä asioita päivittäin fysioterapiavastaanotollani ja ne toimivat suurella osalla ihmisistä. Ihmiskeho on kuitenkin monimutkainen kokonaisuus ja kaikkia mahdollisia skenaarioita ei oppaassa ole mahdollista käydä läpi. Jos oma tilanteesi mietityttää, niin voit olla minuun sähköpostitse yhteydessä ennen oppaan ostoa tai sen jälkeen: jani@optimovetraining.com

Mitä jos en olekaan tyytyväinen Penikkatautioppaaseen?”

Sinulla on 30 päivää aikaa rauhassa tutustua oppaan antiin. Jos et koe saaneesi siitä apua ja rahoillesi vastinetta niin kerro siitä minulle ja saat rahasi 100% takaisin.

Penikkatautiopas julkaistaan maalis-huhtikuussa 2021.

Jos haluat tilata oppaan ennakkoon huomattavasti edullisempaan ennakkotilaus hintaan niin klikkaa alta.

Toimitan oppaan sinulle sähköpostitse välittömästi sen valmistuttua.

Hinta?

Usein pitkään kestäneiden penikkavaivojen kuntouttaminen vaatii 5 fysioterapiakäyntiä tai enemmän. Vastaanotollani viiden kerran käyntisarja maksaa 349€.

Tästä oppaasta saat kokonaisen 12 viikon harjoitusohjelman jaa muut kaikki muut tehokkaat keinot pitkään kestäneiden penikkavaivojen hoitamiseksi vain noin yhden fysioterapiakäynnin hinnalla. Ja ennakkotilaajalle hinta on vain noin puolet yhden käynnin hinnasta!

Ennakkotilaamalla saat oppaan edullisempaan hintaan kuin mitä se ikinä julkaisun jälkeen tulee olemaan.

Ja muistutan vielä, että oppaalla on myös 30 päivän 100% tyytyväisyystakuu. Olen testannut ohjeet ja ohjelmat sekä itselläni että asiakkaillani ja todennut ne toimiviksi. Haluan vain tyytyväisiä asiakkaita, joten jos mistä tahansa syystä koet että oppaasta ei ole sinulle apua niin saat rahasi takaisin.

Osta siis opas, noudata ohjeita ja aloita matka kohti kivuttomampia sääriä!

%d bloggaajaa tykkää tästä: